Varför JM Athletics?

Anledningarna och orsakerna är många. Dem allra största är överlevnad och välmående. Investeringen som man gör i sig själv och för sina nära och kära.
En stillasittande kropp är en ledsen kropp och det brukar resultera i övervikt och depression med tiden.
Människan föddes för att röra på sig, vi var jägare en gång i tiden med en enastående fysisk förmåga. Det som har skett de senaste hundra åren är att vi har blivit sittande vid ett skrivbord hela dagarna med dålig hållning samtidigt som vi stoppar i all skit som olika företag lurar i oss.

Jag vill påstå att alla har en jägare inom sig, men det är bara vissa som väljer att släppa ut den. Att varje dag röra på sig och ge kroppen rätt näring bringar endast med dig positiva saker. Inte bara fysiskt, men även psykiskt.
Det är enligt mig den bästa medicinen mot ångest och depression som finns. Det borde skrivas ut träning på recept överallt.

Vad kunder säger

"Jobbigt, utmanande, flåsigt men så rolig och bra träning! Johan gör dig starkare och piggare och med det kommer också ett härligt skönt välbefinnande!"
Jocke o Lotta Dahlqvist
"Träningen är mångsidig och övningarna är varierande, trots att det alltid är tuffa pass är det lika roligt varje gång. Johan får mig att utmana mig själv på ett sätt som jag aldrig hade gjort annars, jag märker själv att jag blir starkare och att kroppen mår bättre av träningen"
Jenny Ravn
"Vill du få en"ny" kropp, styrka, smidighet och även uppskattar endorfin-kicken, kan du lita på Johan! Han puchar mig förbi mina gränser fysiskt men framförallt mentalt. Allt sitter i huvudet- det stämmer verkligen! Efter varje pass skiner solen. Tack Johan!"
Petter Månsson
"Jag ger mer på Johans träning, jag utmanar mig själv och med ständigt nya övningar blir passen alltid roliga. Träningen fångar hela kroppen och jag känner mig stark! Johan är kunnig, instruktiv och mycket professionell"
Susanna Malmberg