PERSONLIG COACH

Jag är en person som hela mitt liv har valt att använda träning i alla dess former som ett redskap för att må bättre, både fysiskt som psykiskt. I goda tider och i svåra tider, det har alltid funnits där som en stöttepelare, speciellt i svåra tider. Jag har aldrig behövt särskilt mycket mer motivation än så, resultaten som kommit med det efter åren är bara en ren bonus.

Filosofin som legat i bakgrunden har alltid varit att det inte finns några genvägar till en plats värt att ta sig till. Sträva alltid efter att vara ärlig mot dig själv, acceptera vart du befinner dig någonstans och ansvaret du kommer behöva ta för att ta dig dit du vill. Alltid vara villig att göra skitjobbet, trots att det vissa dagar känns omöjligt att ens stiga upp ur sängen.

Varje person som uppnått något, om det är inom träning eller något annat område i livet, har fått gå den tuffa vägen dit, i alla fall är det vad jag intalar mig själv. Träning har fört mig dit jag är idag och har format mig på många sätt och vis, från unga dagar när tennis var den stora passionen till nu, när kroppens funktioner och muskler har fångat mitt intresse.

Min personliga åsikt är att grunden måste vara den, att du själv antingen måste älska att utmana dig själv eller lära dig att älska det. Att lära sig att älska det är enkelt, det räcker med att du får en riktigt endorfin-kick efter ett bra pass eller ser resultat i spegeln när du når nya nivåer med din fysik.

Hur kan jag hjälpa dig med din träning? 

Jag hjälper dig att träna rätt och ger dig en större garanti att lyckas. Många gånger tröttnar, skadar eller något annat tillstöter som gör att din träning inte fungerar. 

Det spelar ingen roll vad du gjort eller inte gjort tidigare, jag hjälper dig att hitta dig själv. 

Personlig coach

1 timme / 1 Person
kr 530
  • Möjlighet till klippkort
  • Individuell träning i gymmet
  • Behöver ej vara medlem
Populär

Personlig coach duo

1 timme/ 2 personer
kr 265
  • Möjlighet till klippkort
  • Individuell träning i gymmet
  • Behöver ej vara medlem
Populär

Hur går jag till väga för att få personlig coaching?

Det absolut första steget är att bestämma dig att detta är en investering för dig själv. 

Resten hjälper jag dig med.

FYll i Formuläret nedan eller BOKA DIREKT DIN FÖRSTA TID 

FYLL I HÄR SÅ KONTAKTAR JAG DIG/ JOHAN

FÖR-OCH EFTERNAMN
Detta för att enklare hämta uppgifter från folkbokföringsregistret.
Detta fyller du i om du vill köpa via företag.
E-post att erhålla faktura
Som endast PT-kund behöver du inte vara medlem, men för att träna i gymmet utöver dina PT pass är det ett krav. Här kan du enkelt bli medlem och acess till gymmet sker genom personlig tagg.