1250kr inkl.moms / engångskostnad / 1 hushåll

1 %
Rörlighet
1 %
Styrka
1 %
Välmående

Framför dig har du ett 8 veckors funktionellt träningsprogram designat för dig som vill ta din fysik till nästa nivå. 4 dagar i veckan kommer bestå utav styrketräning i form utav hantlar, skivstänger, kettlebells och gymnastikredskap. 2 dagar kommer du kunna göra hemma eller på annan plats om du äger ett hopprep och en matta du kan ligga på. Söndagar kommer vara vilodag och det ska den vara för att ge kroppen en ärlig chans att återhämta sig och bli fullt reparerad inför kommande vecka.

Ett noga upplagt kostschema medföljer i samband med programmet för att maximera era chanser för ett så bra resultat som möjligt.

Exempel Måndag Vecka 1

Uppvärmning

I huvudpasset ska vi använda oss av hela kroppen därför är vi här noggranna med att hela kroppen är riktigt varm innan vi ger oss in i det. 

Koppla på bålen från första sekund och börja redan här fokusera. Här sätter vi prägel på passet som komma skall.

Huvudpass

Här sätter vi hela kroppen på prov. Du bestämmer vikterna. Se till att göra dina uppvärmningsset med lättare vikt och jobba dig uppåt. 

Balans, styrka, funktion. Vi kopplar ihop allt för att göra dig till en så komplett atlet som möjligt. Lycka till!

Bålstyrka

Efter ett svettigt huvudpass väntar ytterligare en utmaning för bålen.

Varje styrkedag avslutas med ett snabbt bålstyrkepass. Njut av utmaningen och gör ditt yttersta för att avsluta varje pass med kvalité.

Nedvarvning/Stretch

Det som oftast blir ignorerat, men som är minst lika viktigt. 

Varva ner och ge dina muskler en bättre chans att återhämta sig med en seriös stretch efter varje pass, det är värt det.

Vad kunder säger

"Jobbigt, utmanande, flåsigt men så rolig och bra träning! Johan gör dig starkare och piggare och med det kommer också ett härligt skönt välbefinnande!"
Jocke o Lotta Dahlqvist
"Träningen är mångsidig och övningarna är varierande, trots att det alltid är tuffa pass är det lika roligt varje gång. Johan får mig att utmana mig själv på ett sätt som jag aldrig hade gjort annars, jag märker själv att jag blir starkare och att kroppen mår bättre av träningen"
Jenny Ravn
"Vill du få en"ny" kropp, styrka, smidighet och även uppskattar endorfin-kicken, kan du lita på Johan! Han puchar mig förbi mina gränser fysiskt men framförallt mentalt. Allt sitter i huvudet- det stämmer verkligen! Efter varje pass skiner solen. Tack Johan!"
Petter Månsson
"Jag ger mer på Johans träning, jag utmanar mig själv och med ständigt nya övningar blir passen alltid roliga. Träningen fångar hela kroppen och jag känner mig stark! Johan är kunnig, instruktiv och mycket professionell"
Susanna Malmberg