Träningsprogram

Basecamp 8 veckor

Välkommen till träningsprogrammet ”Basecamp”! 


Just nu erbjuder vi ett 8 veckors program som är utformat för dig som vill bygga nytt från grunden. Men även för dig som känner dig utbränd ifrån för mycket och för tung träning. 

Ta ett steg tillbaka, bygg upp dina positioner igen, ta bort all typ av kvantitet och fokusera enbart på kvalitén. Du kommer känna dig hel igen och redo att köra på hårdare än någonsin efter dessa 8 veckorna.


Basecamp är en kvalité före kvantitetapproach till träning. Vilket betyder att tempo, pauser, positioner kommer före vikten på stången eller hanteln.

Låt tiden under spänning bidra till ökad styrka för det kommer det göra om du utnyttjar den. Använd en så tung vikt som du kan klara av att utföra utsatt tempo och reps-antal.

Skulle du på en given dag känna att du kan lägga på ett set till i vissa övningar eller superset, varsågod och gör det, men låt inte kvalitén få lida.


Låter detta intressant? Fyll i formuläret nedan så kommer coach Johan att ta kontakt med dig och förbereda er uppstart tillsammans. Är ni ett gäng som vill starta upp går det jättebra, skriv det i meddelandet nedan bara.